Fredagar är awesome!

Fredag, helt galet vad dagarna går fort! Älskar fredagar, lätt bästa dagen på hela veckan.
Det har ju varit lite dålig uppdatering nu de senaste dagarna men så blir det ibland nu när skolan är igång. Skolan går tyvärr före bloggen, ibland i alla fall ;) Man känner verkligen av att man går i 2an, så mycket tuffare än 1an.

Tänkte berätta lite om dagarna nu. I onsdags hade vi samhälle, geografi och historia efter varandra. Grymt jobbigt och ganska långtråkigt. Sen ett oförbrett prov i geografi, blindkarta på Europa. Kan ju säga att det gick sämst, är så sjukt dålig på det. Om jag inte har helt fel för mig så fick jag sämst i hela klassen hahah. Jaja, kommer aldrig komma ihåg kartor. Dagen avslutades dock men en rolig svenska lektion där vi gjorde olika "lära känna" varandra övningar för att läraren skulle lära känna oss. Det gick faktiskt riktigt bra, S2SHB är bra på att samarbeta (y) Efter skolan åkte som sagt jag och mamma till Kstad där jag köpte en massa fint.

Torsdag, alltså igår kort dag. Från 8.15-12.20 varje torsdag. Det är helt underbart. Hade första lektionen i människan socialt och kulturellt, verkar rätt intressant. Blir nog en del repetition från socialkunskapen i 1an, skönt för då slipper man plugga så mycket hehe. Efter skolan blev det fika med mamma på chicco.

Idag började dagen också med socialkunskap och sen hade vi svenska. Ännu en lära känna övning, vi skulle berätta en massa om den personen som satt bredvid och sen avslutades den med ett litet stavningsprov, 50 ord. Gick nog braa. Sen historia och spanska. Eftersom jag missade mattegenomgången när jag var hos läkaren tidigare i veckan så bestämde jag och min lärare att jag kunde komma idag efter skolan så skulle hon förklara. Skitsvårt kapitel, men tror jag fattade det till slut.

Nu är jag hemma och idag ska jag bara ta det lugnt, har sovit alldeles för lite de senaste nätterna. Man funkar inte riktigt normalt då, så det blir en hemmakväll :) Mamma lagar middag, min favvo. Mums vad gott det ska bli.


Det blir schnitzel och pommes idag. Det är ju så gryyymt gott! Bild från Polen båten.Kommentarer

Kom ihåg


Trackback