FCE

HEJ :D

Jag lever haha! Dagen blev inte så dålig trots allt. Läkaren gick bra och jag fick en massa beröm! De sa att det inte är många som har så fina värden på sommaren och håller så bra koll på sin diabetes som jag, det kändes ju bra att höra. Blev klar där på 40 minuter och sen åkte jag och mamma en runda till Kstad. Gick in på scorett och hittade ett par UNDERBARA höst/vinterskor. Jag blev kär i de direkt, finns bara 1 problem. De kostar 1199, sjukt dyrt för ett par skor ju! Jag la undan de till torsdag så ska jag tänka på det. Mina sista pengar i så fall, fast kanske värt det? De är så jäkla snygga!

Slutade skolan klockan halv 5 idag! Jag och några andra har börjar på en FCE kurs i engelska, Cambridge engelska med andra ord. De är efter skolan på tisdagar och idag var första lektionen. Det verkar vara så grymt svårt! Ska prova några lektioner till, om det blir för svårt hoppar jag av helt enkelt. Nu är klockan snart halv 6, (redan?!!!) och jag är superduper trött och riktigt hungrig. Ska äta något nu och sen börja plugga, usch vad tvåan är jobbig.


Hahah, Rasmus gillade visst inte min snygga bild på Eric Saade så han tog min mobil, tog ett foto och satte det som bakgrund istället. Vad tycker vi om det? ;) Maja trodde att det kanske var Erics fot och därför hade jag det som bakgrund, hahah!

Btw, tack för alla era söta kommentarer angående läkaren, ni är så snälla!Kommentarer

Najs mobil:)

Svar: Inga problem :>

Ja det är jättehärligt!

Sv: de är bara bra !

gjort idag ?

SV; Vilket av armbanden? haha :D

Rätt svar från gissa kändisen kommer senare. Tack för din gissning :D

» julia

svar: skolan och träning :)

svar: hihi okej =)

brukar du bli nöjd med dig själv på skolfoton? =)

» Myran

Haha, hade varit illa om du hade fotat hans fot & haft den som bakgrund, hade sett ut som att du är värsta stalkern! =)


Kom ihåg


Trackback