En jobbig tisdag

Jag gillar INTE tisdagar och jag gillar INTE att sluta 16.30 då och vara hemma vid 17.00! Är så grymt trött nu, tisdagar tar död på mig. Dagen i korthet, började med matte där vi hade genomgång på något totalt onödigt. Sen lunch och efter det spanska och engelska. Sen var det geografi prov på kartan och det gick awesome, alla rätt! :D Skönt efter mitt suuuperdåliga reslutatet på Europa kartan haha..

Efter det hade vi samhälle och då sa vår lärare att vi skulle ner på stan och kolla in alla valstugprna som står nere på stan, ställa frågor osv och redovisa det imorgon. Så det var bara att springa ner till stan SNABBT, eftersom jag & Maja skulle tillbaka till skolan och ha FCE sen. Vi var i stan typ 30 minuter och sen tillbaka till skolan. Hann snabbt, och då menar jag verkligen snabbt slänga i mig en riskaka och ballerina kex. Var ju så sjukt hungrig. Sen hade vi då Cambridge engelskan, svårt men kul.

Nu ska jag nog hoppa ner i badet, annars kommer det bara bli jättesent igen. Sen ska jag kolla på TV i 2,5 timmar innan det blir plugg.! Vad är era planer för kvällen?


Idag såg jag ut såhär. Från topp till tå, linne från New Yorker (Polen), kjol från cameiu (Polen), skor från Deichmann (Polen), ringar från Polen och Glitter och armbandet är Thomas Sabo. Och nej jag vet inte varför jag har en vit fläck på ansiktet haha, dumma kamera ;o

Kul att ni gillade skorna i förra inlägget, puss ♥Kommentarer

hej, allt bra med dig? :)

Det är sådär med mig har fortfarande en envis förkylning och hostar som tusan :/ Vad gör du? Kram

sv; det låter så fruktansvärt fult bara. haha- lustigt på något sätt.

sv: ja london är fint, har du varit där?

Härligt att det b´gick bra på provet. :)sv: Jag läser ekonomi :)

Hallåj! :), hur är det läget idag då? kram på dig

» Sara

SVAR: Jaha, det är ju ganska långt iväg det också :/

Okej, duktigt av dig! :) Jag har gjort ungefär detsamma idag faktiskt :p

Okej, hon tackar nog för din röst :)!

Vad ska du göra i morgon? :) Kram

oj oj, vänta bara tills du blir "vuxen" och jobbar heltid :)

sv: visst är den:D

» Fani

tack :)

söt klänning du har

Vilken söt klänning:)


Kom ihåg


Trackback