slide show

Torsdag, sista dagen i skolan (y)

Bloggade aldrig igår när jag kom hem eftersom teatern slutade mycket senare än jag trodde och sen var jag tvungen att plugga. Var kul att träffa Cassandra igen! :) Teatern varade i nästan två timmar, alldeles för länge tycker jag. Den var helt okej men lite annorlunda än jag hade trott.

Idag var det skola som vanligt, dock började vi inte förens kl 10.00 med idrott. Har träningsvärk sen igår och är fortfarande lite trött & seg. Vi fick tillbaka våra idrottsprov, vg fick jag. Med tanke på att jag bara satsar på g i idrott så spelade det inte så stor roll. Hade 3 lektioner idag men alla var dryga. Fick i alla fall mvg- på min eng redovisning, inte illa faktiskt (y)

Idag händer inte så mycket, skulle egentligen träna med Cassandra men hon kunde inte. Vi kanske tar det nästa vecka istället, har ändå haft idrott i 6,5 timmar den här veckan så det räcker haha. Funderar på om jag ska ut en runda, kolla film, sitta vid datorn eller plugga lite. Hm, jag vet inte riktigt. Imorgon är jag ledig, alla lektioner är inställda. UNDERBART!


Lite bilder från igår, när jag bowlade med några från klassen.

Robin & Emma bowlar.


Simone.

Nej, nu ska jag dra. Detta inlägget har tagit en timme att skriva typ, fastnar inne på fb hela tiden (a)



Kommentarer

ja xumba är skitkul, du borde köpa :D

SV ; ja , eller hur . åh , eric saade är också snygg ;)

» Adina

ååh , vad härligt med inga lektioner :)

sv okej , ska snart sova tror jag :)

allt bra ?

kul med bowling ^^,


Kom ihåg






Trackback