Kenza i Hässleholm!

Hejsan ♥

Sorry för att jag inte bloggat innan, fast har inte haft nån inspiration precis så kan det va ibland :P

Söndagar är ju bara för seega också, fast imorgon blir det dock ingen skola för mig för ska till läkaren i Kstad och vi slutar 12.40 så kommer ändå inte hinna. Hata, hata sjukhus. Jag vill inte!

Idag har jag varit duktig och skrivit på min svenska uppsats. 4,5 handskrivna sidor än sålänge, skriver nog kanske 1 till och sen renskriva på datan. Fick inte alls mycket tid på oss. I onsdags fick vi reda på vad vi kunde välja om att skriva och redan nu på onsdag ska den vara inlämnad så precis 1 vecka men det ska väl gå på något sätt. Annars om man inte blir klar på onsdag kunde man lämna in den senast på fredag, men jag skulle helst vilja bli klar till onsdag. Denna veckan kommer nog bli lite jobbig, samhälle prov också. Har inte börjat plugga alls (n)

En sak som jag i alla fall är väldigt nöjd med var att jag fick mvg på bokrecensionerna (y) Wiho, det kändes bra ;D Sen fick vi tillbaka våra no prov och bara g. 6 poäng ifrån vg dock, fick 44 och vg var 50. Fast ändå ganska nöjd med 44, kunde vara sämre så helt okej ändå (:


I fredags var självaste Kenza här i Hässleholm! Och jag var på stan precis då också, vilket otur att man missade henne för skulle vara trevligt att träffa henne.

Kenza i Hässleholm och stationen där bakom ;p
Kommentarer

Hoppas du har haft en fin helg!

kramar! ♥

sv; Haha :D

Vad gör du? :)

SV: tack så mkee :)!

nja, typ inte :)(A)

hihija :)

taack :D

Sv; Okej, vad tråkigt :/

Jag svarar på kommentarer :)Hihi, jaa :D

taaxck (Y) det e från gamla halsband :D

svar: ja det var tur!haft en bra helg:)?

» Ebba

uppsatsen ska väl vara inlämnad på fredag och inte på onsdag? :o <3

Hejsan!

Jag ligger på plats 45 på bloggportalen och plats 48 i bloglovins allmänt kategori! Kicka gärna in i min blogg och säg vad du tycker om den! Gillar du den får du gärna prenumerera via bloglovin också (klicka bara på ikonen i menyn). Tycker du att det finns något jag borde bättra på? Ge gärna tips och kommentera gärna i mina inlägg! Jag vill veta vad du tycker! (: Du kanske tycker det är jobbigt att få ”läs min blogg” men det är inte riktigt det jag är ute efter eller så. Vill att du ska tycka till om min blogg. Vill gärna göra den så bra som möjligt!

Så gå in på http://ccristin.blogg.se-Cristin

Ebba: man kunde lämna in den på onsdag om man är färdig, men annars senast på fredag fast då får vi inte lektionen till det :) <3


Kom ihåg


Trackback