Boktips

Nu ska jag tipsa om två superbra böcker. Det är så mysigt att läsa nu när hösten har kommit, om det är en bra bok vill säga! Awesome.


Liv & Lovisa av Emma Granholm.
Den här boken läste jag för ett tag sen.
Liv & Lovisa går sista terminen i nian och snart är det sommarlov. Liv tycker att den ska bli så skönt att slippa Lovisa som hon verkligen ogillar. Lovisa har allt, märkeskläder, bor i ett snyggt hus, får alla snygga killar och är helt enkelt perfekt. Liv har inget. Förutom bästa kompisarna Tanja och Rick. När de äntligen tror att de ska få slippa varandra förändras deras liv totalt och istället för att slippa varandra förs de närmare. Fast både Liv och Lovisa har en gräns och det blir allt svårare att leva tillsammans och en dag gör Liv ett stort misstag.

Detta var verkligen en av de bästa böckerna jag nånsin läst! Den var hur bra som helst och jag kunde inte lägga ifrån mig den. Emma Granholm skriver på ett liknande sett som Katarina Von Bredow så om ni gillar hennes böcker så kommer ni garanterat att gilla den här också, så läs den! :)

Tillsammans av Denise Rudberg.
Den här boken håller jag på att läsa nu och det är också en sån typisk ungdomsbok. Handlar om de tre ungdomarna Theresa, Alexander och Jakob som inte känner varandra. Det är sommarlov och efter lovet ska alla börja i åttan. Jakobs mamma är tv kock och har en matlagningskurs och där börjar även Alexander och Theresa. De tre ungdomarna hamnar i samma grupp och blir allt bättre vänner och ställer alltid upp för varandra. Alexanders pappa misshandlar både honom och hans mamma, men lyckas alltid komma undan med det. I boken får man följa deras äventyr och någon vill till varje pris hitta en av dem.

Vem vet jag inte, eftersom jag inte läst ut boken än. Väldigt bra bok även den här. Finns i tre delar tror jag. Spännande & romantisk kanske den blir sen? Aja, båda är superbra i alla fall (y)

Tycker ni om att läsa och har ni läst någon utav böckerna? :)
Kommentarer
» jenny

Jag älskar att läsa men detta år har jag endast läst alla Twilightböcker några gånger och alla Harry Potter en gång. Och en annan bok, men jag har fastnat i Hp och Twilight just nu...Haha. Vill läsa sagan om ringen också..sv: Hehe...Många för mig iallafall, 68 hade jag :)

Svar trick 'r treat: Nej den var sådär, den var typ inte läskig över huvud taget utan bara mysko :P fast det är en skräck/komedi så antar att det var därför den inte var äcklig :)

sv: Haha ja, de är de man vill bara hoppa ner och leka med dom! :D

---

låter som bra böcker! :D

(Svar): Idag ska jag ta det lugnt och packa, ikväll ska jag träffa tjejerna och inatt ska vi åka på mini roadtrip :D!Å älskar att läsa! Underbart!


Kom ihåg


Trackback