slide show

Vaccin imorgon!

Hoho, nu har jag pluggat ett x antal timmar på naturkunskapen och jag är så trött. Känner mig väl ganska redo, eller så redo man kan bli om man inte fattar hälften av det man precis pluggat på men ett G ska jag väl kunna klara hoppas jag?! Endast fyra frågor blir det, & det är långa det. Huh ;o

Imorgon blir dagen inte allt för jobbig hoppas jag. Först två lektioner på morgonen, efter det ska jag plugga lite till nk i skolan och vid halv 12 ska vi äta middag på resturangskolan. Efter det är det dags för provet, bild i kanske 30 minuter och sen vaccinera mig mot svininfluensan. Jag har tänkt mycket på det där men kommit fram till att jag ska göra det ändå. Många som dött redan och det känns inte som om det kommer bli bättre utan tvärtom så bäst att vaccinera sig. Är dock rädd att den kommer göra ont, fastän jag tar fem sprutor om dagen så jag borde ju vara rätt så van. Har hört av många att de har så ont i hela armen nu, icke kul ju! Är väldigt nervös, tänk att få in en spruta i armen som är ganska lång, i alla fall längre än mina 8 mm. Wish me luck. Aja, hoppas man klarar sprutan. Sen slutar man hoppas jag..

Vi hörs imorgon, puss ♥
(Och jag lovar att det blir bättre uppdatering imorgon, känner mig värdelös på att blogga idag och mina inlägg har mest bestått av naturkunskapsplugg tjat. Sorry! Fast tyvär går skolan före, hoppas ni förstår)


NU SKA JAG SOVA, SÅ JAG KOMMER UPP IMORGON HEHE.




Kommentarer

tjoho!!



läget sweet?

SV: asså det gör ju inte ont att ta sprutan men eftersom man tar den i muskeln så blir ju den öm efteråt :P Jag har blivit ömmare än många andra...

» CArin

Svårt det där med om man Ska eller inte ska vaccinera sig.



Personligen tänker jag absolut inte göra det. Skulle aldrig spruta in något i kroppen som är framställd på så kort tid. Det är ju knapp testa ännu och men har ingen aning om vika bi efekter detta vaccinet kommer att föra med sig i framtiden,.

( vem vet, alla dom som tar detta nu kanske kommer vakna blinda om 10 år, eller få någon skum cancer eller något annat..)



Dessutom är det väldans konstig. I sverige säger man att det är viktigt att gravida vaccinerar sig, medan i både England och Beligien får dom absolut inte göra det??? Konstig??



Dom som dött av influensan har ju vart sjuka sedan innan. Lungsjukdommar, hjärtsjukdomar, cacers osv...

För dom är det farligt med även en vanlig influensa, vilket det även är för gammla människor och för små barn..



Men alla gör som dom vill..



Fått mycket info a min mamma som är läkare och min svägerska som är operations sjuksköterska.... Dom tycker hela denna grejen är hokkus pokkus ( tänk bara vad läkermedel företagen tjänar slantar på detta)



(Tur det är valfritt om man vill eller inte. annars hade jag fått gå under jorden eller något)



Hoppas du slipper biverkningana ( har många vänner som fått högfeber, migrän, illamående och 1 fick till och med andnöd och fick föras i ambulans till akuten)



Ha det gott!

omg jag skulle aldrig våga ta sprutan



tycker inte du att det är läskigt?


Kom ihåg






Trackback