Tandläkaren :(

Kom hem från skolan för cirka 1 timme sen, ätit och varit inne på datan sen dess. Klockan 14.30 har jag tid hos tandläkaren och dte är verkligen en av de saker jag hatar mest. Tandläkare och sjukhus, jag är väldigt emot det där. Känns så läskigt på något sätt och man ska ju gapa såå stort och jag har problem med min käke så kan inte öppna munnen så mycket som de vill ;o Ah jag är så nervös. Får tänka på igår när jag väl är där. Då kanske det blir lite lättare. Har redan avbokat tandläkaren så många gåner pga olika anledningar så nu får det väl ändå bli av. Bara jag inte får nån jäkla banankräm, blir illamående av det där haha. Huh, önska mig lycka till (a)


Nån mer som är "rädd" för att gå till tandläkaren?Kommentarer

Usch nej jag gillar inte heller att gå till tandläkaren. Gör alltid ont även om jag försöker gapa så stort jag kan ;O & sist jag var där började det blöda riktigt mycket så jag gick med blodsmak sen hela dagen.. :(

Men lycka till i alla fall!

» CArin

jag har också tandläkar skräck. Fick det i typ 18 års ålder, men ändå.... Skadade tänderna i en hästincident vilket resulterade i en massa krångel. <En operation, utdragningar, massa plast mojs och alla dessa sprutor.Lider med dig och hoppas ditt besök gick vägen!

tack så jätte mycket! :) åh jag längtar till tandläkaren!

ja! men det är bara för att jag hoppas att tandställningen går av snart :)

hehe ;D

haha jag är livrädd för tandläkare, usch :/

» jenny

Gick det bra? Eller har du varit där? Tycker som du det där med sjukhus och det, men jag är inte så "rädd"... xe

Nä, inte tandläkaren så mycket men tycker inte om sjukhus.


Kom ihåg


Trackback