SOVA

Jag är alltid så trött på fredagskvällarna så jag tänkte snart gå och lägga mig. Kanske läsa lite och lyssna på ipoden innan jag somnar. Behöver många timmars sömn så jag vaknar upp utvilad imorgon. Så lägger alltså in bilderna hur det blev hos frisören imorgon, de ligger redan på min bdb så om ni vill kan ni ju kolla och kommentera där :)

Vad tyckte ni om att Eddie åkte från idol då? Jag tycker det var lite synd, för jag tyckte att han var bra ikväll & det var även Calle och Mariette! Först Rabih och nu Eddie, men det betyder ju att man även kommer träffa Eddie i Malmö (y)

Sov gott snyggingar så hörs vi imorgon. Till så länge kan ni ju kolla på mitt dåliga videoinlägg här nedanför hehe. ♥Kommentarer

svar: jag tyckte det var rätt, han har hängt löst så många gånger o han är den som jag tycker är sämsat bland dem även fast han är duktig;)

Vad tyckte du?;)

jotack:D

» Em

lugnt:Dkom med förslag till min ABC-lista, jag är på bokstaven Q! Så tipsa mig om en grupp/artist som har bokstaven Q i namnet! eller bara en låttitel med Q i :D den med bäst tips blir länkad :D


Kom ihåg


Trackback