Sista veckorna innan jullovet!

Början på en ny vecka imorgon & nu gäller det att orka de sista veckorna innan lovet också! Tänk att en hel termin redan har gått om några veckor, det är helt sjukt ju. Det känns som om det var igår jag började gymnasiet och snart är första terminen slut. Hmm, jag vill inte att Sp1b ska splittras sen i tvåan :(

Detta är ungefär det vi har kvar nu till lovet; naturkunskaps redovisning cirka 8-10 min + inlämning, samhälle prov, bokrecension i sv (ska nog ha muntligt också den här gången!), spanska prov, matte prov, socialkunskaps prov, engelska novell, engelska filmrecension och en massa andra läxor vi brukar få som tex glosor och sånt. Bara jag tänker på det mår jag illa, haha! Men det ska gå på något sätt. Den här veckan är det i alla fall nk och samhälle provet som är det viktigaste.

Sitter här och försöker få in lite nya låtar till ipoden vilket går lite midre bra. Jag är sämst på sånt där :P Såg ni btw finalen i Top Model? Allison skulle ju vunnit! Fast det blev ju tyvär inte så, den jag vill ska vinna brukar tyvär aldrig göra det. Snart ska jag sova, är inte trött just nu men det kommer jag vara på morgonen kan jag lova. Sov så gott alla läsare. Hade ca 50 st idag, alltid något :)


Så avslutar vi med en snygg bild på Sebbe från förra sommaren ;D Den dagen i tivolliparken var bara så bäst.
Kommentarer

(Svar): He he ja ;)! Okej, låter trevligt! Jag har städat lite ikväll och nu ska jag sitta vid datorn ett tag innan jag lägger mig :).Jag har missat hela Top Model :(. Har kollat på La Ink och London Ink i stället. Men tänkte kanske kolla på nätet ;)

vem är de där grabben på bilden?

känner igen han på nätt sätt men kan inte placera varifrån.


Kom ihåg


Trackback