slide show

Provet & vaccinationen avklarade!

Caroline is back on track haha :D Nej men nu blir det normal uppdatering hade jag tänkt. Naturkunskapsprovet är äntligen avklarat, gick helt okej faktiskt. Bättre än jag trodde, de tre första frågorna var hur lätta som helt och det var G frågor sen nästa var G-MVG, skrev så mycket jag kunde så ett G borde man väl minst få tycker jag? :)

Socialkunskap på morgonen, engelska efter och sen blev det middag med klassen på resturangskolan. Trevligt, trevligt fast dock inte speciellt god mat.. Tog några få bilder men kan lägga in de senare idag =)

Efter var det då no provet och sen vaccinationen! I gympasalen, var sjukt nervös innan men det var inte så farligt som jag trodde! Hon som gav sprutan var väldigt trevlig och hon började snacka med mig om idol haha för att jag skulle tänka på annat. Bara; kollar du på idol Caroline? Ja det gör jag (tyst och nervöst svar) Vem är din favorit då? Rabih (ännu tystare och nervösare svar haha) Ja ungefär sådär, inte så lätt att snacka när man vet att man ska få in en nål i armen snart. Kändes lite när sprutan kom in och sen när de sprutade in vaccinet men det var inte så farligt dock. Sen fick vi vänta i omklädningsrummet i 15 min och sen gå. Känns lite konstigt i armen, det gör lite ont men annars mår jag bra. Fryser lite men ingen feber än sålänge. Kanske kommer mer värk i armen ikväll eftersom de flesta får det men det hoppas jag såklart inte.

Känns skönt att ha det gjort nu, sen om jag ska ta en till vet jag inte än. Får se. Har ni vaccinerat er?

Hörs, kramar ♥




Kommentarer
» Em

hur mår du nu?

SVAR Jo jag mår väl bra :)

» A.C

hehe..jag ska vaccinera mig nästa tis:) har fått kallelse idag..~~



nooooooooooo ! :D

» Sara

Hoppas du inte får mer värk i armen och att du slipper feber, och andra biverkningar av vaccinet :)

» CArin

Hoppas inte du får mera feber-- Jobbigt som det är med ont i armen..



Håller med, står så mycket olika, alla har olika åsikter-.

Man vet inte vad man ska tro.



Ha de


Kom ihåg






Trackback