slide show

Plugg-söndag

God morgon på er, eller bara hejsan för det är nog inte morgon nu?

Buhu, redan söndag idag ju! Och det gillar vi inte. Lovet har gått alldeles för snabbt och jag skulle inte tackat nej till 1 vecka längre lov, nej verkligen inte. Det skulle vara grymt härligt men nu är det ju inte så. 7 hela veckor är det kvar tills nästa lov, nästan två hela månader ju. Hoppas tiden går snabbt för jag vill att det ska bli jul typ nu.

Idag blir det en plugg-söndag. Hade tänkt att plugga ca fyra timmar tillsammans! Naturkunskap som kommer ta upp mesta tiden, matte, socialkunskap och kanske börja lite på svenskan som vi också ska ha prov på. Prov är bara onödigt tycker jag, man glömmer ändå det mesta när provet är över? Det gör i alla fall jag. Uppsatser, arbeten och inlämningar tycker jag är mycket bättre. Men först ska jag kolla på seven heaven så kanske jag blir på bättre humör.

Hoppas eran söndag blir roligare och inte bara kommer bestå utav plugg. Puss på er ♥




Kommentarer

måste också plugga idag..

have a nice sunday!

Tips på en bra bok om ätstörningar:



”Mat, Träning & Ångest – berättelser ur verkliga livet”



En väldigt intressant bok som innehåller berättelser om olika personer som varit eller är drabbade av någon slags ätstörning där de berättar ingående om vägen till sjukdomen samt vad de gjort för att försöka bli friska och fria från allt. Ett kapitel innehåller endast handgripliga råd från de som varit sjuka.



Superbillig också.

Läs mer på www.mattraningangest.se



gullig blogg

» jenny

NEJ vill inte gå till skolan...vill inte... :( Haha



sv: Jo många :D

Jag trodde inte jag skulle gilla Harry Potter, och även fast de två första böckerna är lite småtrista fastnar man och läser alla! Dom är så bra :D

FIN BLOGG :D haft en bra halloween?


Kom ihåg






Trackback