Plugg!

Var hemma vid halv 3 ungefär, sen dess har jag ätit, kollat på tv och varit inne på datan lite. Jag och Maja hade vår redovisning idag och det fick väl helt okej. Var så nervös innan och pratade nog lite för snabbt men det känns så skönt att ha det gjort nu! Innan nk hade vi svenska, haha gjorde inte speciellt mycket på lektioner. Var rätt chill och kul faktiskt ;) Pratade i alla fall med vår svenska lärare om min uppsats och sen vilket betyg jag siktar på till sommaren. Mvg vill jag såklrt ha och han sa att som det ser ut nu så kan jag få ett mvg till sommaren. Yes!

Idag måste jag verkligen plugga till samhälle provet. 2 timmar (minst) ska jag lägga ner på det idag och lika mycket imorgon. Om jag börjar nu så är jag färdig till 18.00, helt okej ju. Dock så ska jag räkna matte och göra spanska läxan också..

Alltså jag mejlade Dustin Home som är sponsorer för idol och frågade om Rabih kommer på söndag och då sa det att de inte visste men innan skrev Rabih på sin blogg att han kommer till Malmö så nu vet jag inte?! Jag tänker inte åka dit om inte Rabih kommer. Palla lägga ner så mycket pengar på biljett, buss/taxi och sånt ;s Fast var kan man få reda på om han kommer, någon som vet?!Kommentarer
» Fanny

Nej jag trori nte, kommer inte ihåg vad jag skrev haha ^^ xD

nej eddie var inte så bra (enligtmej)

TOVE VAR GRYM I FREDAGS ;D


Kom ihåg


Trackback