Öppet hus

Idag var jag på öppet hus på skolan från 17.00-20.00 och det var verkligen de drygaste timmarna ever! Så sjukt tråkigt så det finns inte. Niorna kom och gick lite sådär, de som kanske ska börja på Linné sen då. Hade bild i tre timmar, jag Joanna & Mimmie satt typ där och väntade på att få hjälp hela tiden & det tog typ 1 timme innan vi fick hjälp så vi gick och hämtade ut fika från kafeterian och lyssnade på några från klassen när de sjöng. Sen tillbaka igen och då blev jag och Joanna färdiga med våra tröjtryck, hennes blev bra och mitt blev tyvär inte lika bra. Färgen fastnade inte eller nåt, aja så kan det va. Nu är jag äntligen hemma och ska snart sätta igång med plugget.

Det enda positiva med kvällen var väl att vi är lediga två bildlektioner, en på våren och en fick vi ta ut imorgon. Så nu kan jag hem och plugga imorgon, slutar 14.10 då iställer för 15.25 :D Och den andra lektioner får vi väl ledig innan sommaren eller något.


Ja som ni ser blev ju hälften bra och hälften inte. E och L syns ju knappt men det får va så. Mitt första tröjtryck så det blev väl helt okej ändå (y) Men läraren sa till och med att det inte är alltid som det funkar.

Joannas blev fint!

Nej, nu börjar jag få huvudvärk igen -.- Får väl ta en till tablett och sen försöka sätta igång med läxorna.Kommentarer
» Sanna

JA det var ett mysigt ställe det. :D

(Svar): Ja det ska jag ;) :)Jag tycker att det var coolt att e:et och l:et blev som det blev! Ser ut som det ska vara så! riktigt snyggt och coolt! :)


Kom ihåg


Trackback