slide show

Onsdag

Hej :)

Jag tycker denna veckan går riktigt segt, vet inte varför men det känns som om det aldrig blir fredag. Veckorna har annars gått rikigt snabbt, men dock inte denna som sagt.. Tycker inte ni att denna veckan går såå sakta?

På morgonen var det matte & det var riktigt drygt att gå upp när typ andra grupper fick sovmorgon, kom redan till skolan vid 8.20 och då satt jag och Maja och spelade skitgubbe i 40 minuter. Då gick tiden ganska fort :D Matten var ganska tråkig, men den flöt väl på :P och föreläsningen var ännu tråkigare, man visste typ redan allt och jag lärde mig inget nytt. Slutade i alla fall lite innan tre så han med bussen =)

När jag sen bytade buss i stan och var på väg hem, vad kommer jag inte på då? Jo att jag har glömt alla svenska papper vi ska ha prov på! Provet är redan på fredag och jag har inte pluggat nånting! Hade ju tänkt göra det idag eftersom jag har tid, men nu har jag inget av det hemma så inget plugg. Kommer få panik imorgon, skit också ;/ Aja, inte så mycket att göra åt, får väl plugga några timmar imorgon istället. Idag måste jag även plugga på spanska provet jag har imorgon. Sen lite engelska inför gram. läxförhöret och snart ska jag svara på lite kommentarer.

Oj, är klockan redan 17.07?! Bäst att sätta igång. Puss ♥




Kommentarer

sv: så lite :D

svar: det gjorde du rätt i :)



- det är "matematik från A till E" heter den :)

aha då fattar jag :) själv har man en 35 min bussresa varje dag + gå till stationen på tio min men en massa tunga väskor, du lever i lyyyx som bor i hlm:)

sv: tack för rösten:D glad jag blir!! Vwem hejar du ¨på i idol nu när rabih åkt då?:)


Kom ihåg






Trackback