slide show

Dagens outfit

Nu har jag pluggat klart både spanskan & matten, svarat på lite kommentarer (svarar på de sista snart) och hade snart tänkt att gå och lägga mig. Efter jag skrivit klart det här inlägget då haha :P Lyssna på ipoden skulle jag vilja men den verkar vara helt död?! Aja, ska försöka få den till liv imorgon. Kanske läser en stund istället.

Dagens outfit lite snabbt sådär;


Hittade min klänning från J C inne i garderoben idag, det var min favorit klänning när jag gick i nian typ & hade inte speciellt mycket tid på morgonen så det fick bli denna :) Leggins och svarta stövlar till det. Sorry om jag ser lite sur ut på sista bilden? Märkte det nu hehe.. Och lite stökig byrå framför speglen ja, det är jag som stökar till det på morgonen (a)

Slutar sent imorgon & tisdagar gillar jag ej men överlever väl, som varje tisdag! Pusspuss ♥




Kommentarer

han kunde ju verkligen inte ens sjunga :O

nejnej, han va riktigt dålig! :O-

tack snälla ^^

du har väl inte missat frågestunden? :D

Sött

Kram

sv: taack:*



söt outfit :D

Och du har bara så rätt caroline, rabhi han var och är bäst i idol. Vilken fin blogg du har ju, jag älsar rosa!!. Har du fixat design själv? Kramar /E

sötis : )

sötis : )

» emma

Jag använder för normalt hår. Dock är mitt hår färgat, men jag har aldrig gillat schampo för färgat hår så jag struntar i det! Haha :-) Tycker absolut att du ska prova det :-) Är det något jag rekommenderar så är det faktiskt det!

sv: Jag valde schampot för torrt hår :P



Telefonen var bara att börja använda, lite annorlunda en nokias.. men du lär dig fort :D

» jenny

Sött :) Hoppas du hade en bra tisdag då :)

» Jonna

sv: vi får väll göra det:) hehe

» Petra

fint linne (:


Kom ihåg






Trackback