BLOGGAR

Vad tycker ni om de "stora bloggarna" som Kenzas, Blondinbellas, Kissies, Fokis osv? Finns det någon perfekt blogg? Satt och pratade med Simone om detta tidigare ikväll och vi tycker ungefär samma om det :)

Såhär tycker i alla fall jag:

Kenzas blogg har jag alltid gillat, den har intresserat mig men på sistonde är det alldeles för mycket fest och party. Hela tiden och nästan bara bilder från det. Det blir väldigt tråkigt i längden. Om man tex kollar tillbaka på 2007 så var hennes blogg bättre, handlade mer om mode, mycket roligare bilder och man blev inspererad. Tycker tyvär det är alldeles för lite av det nu. Kenzas blogg kommer jag dock alltid läsa för jag gillar henne men tillbaka med den gamla Kenza tack!

Blondinbellas blogg tycker jag har blivit tråkig nu. Innan var den mycket mer kul. Hon festar dock inte men det hände inte så mycket i hennes liv utan det känns som om det blir samma inlägg om och om igen. Visst en smart tjej som kommer med smarta inlägg om självkänsla, boktips osv men det är typ det enda som är roligt med hennes blogg. Att skriva att man ätit en chokladkaka är kanske inte så himla intressant att läsa :P Handlar för mycket om vardagen och för lite om spännande saker.

Kissies blogg vet jag inte riktigt vad jag ska säga om haha. Man vill egentligen inte läsa den men blir lite beroende ändå? Kollar mest in den för att se vad det är för konstigt hon skrivit om den här gången. Ingen som helst insperation eftersom allt hon gör är att tycka att hon är snyggast i världen, sola solarium, förstora läpparna och så men ganska underhållande. Värt att kolla in då och då men inget man måste följa! Fast jag läste i aftonbaldet att det är hon som har mest läsare av alla. Det är väl för att hon provocerar så himla mycket.

Fokis blogg tycker jag är sådär. Väldigt kul ibland, lite tråkigare ibland. Snygga naglar, fina kläder men inte mer än så. Hon lägger ju in väldigt mycket bilder på tex Hello Kitty saker, prylar från Japan, olika bilder och sånt. Intresserar kanske många men inte riktigt min smak. Annars verkar hon en trevlig tjej med bra uppdateringar! Man får lite insperation fast det är som sagt inte riktigt i min smak. Ett plus är dock att inläggen nästan alltid innehåller bilder vilket är kul att kolla på.

Stina-Lee´s blogg började jag läsa för ett tag sen, sådär ett år sen om jag inte minns fel? Tyckte den var intressant och rolig. Verkligen en jordnära tjej som vet vad hon snackar om. Sen blev hon ju gravid, uppdateringarna i början var fortfarande bra sen blev det sämre men det förstår jag! Fast jag trodde att uppdateringarna skulle vara mycket roligare efter att hon hade fött sin bebis. Skriva om alla bebis saker hon köpt, mer om barnet och vardagen men det har tyvär inte blivit så. Skulle gärna sett lite bilder på lilla tjejen också men tyvär. Nu blir det mest låånga inlägg om tankar om livet och så. Orkar nästan inte läsa de så bläddrar mest igenom lite. Saknar gamla Stina! Fast med tiden ändras ju alla.

Detta är de "kändis" bloggar jag följer regelbundet. Kollar in där varje dag, oftast flera gånger om dagen. Mest gillar jag fortfarande Kenzas och Blondinbellas även fast jag vet att de kan skriva bättre och roligare än vad de gör nu men deras bloggar kommer jag alltid fortsätta att läsa men har liksom blivit lite fast :) Dessies blogg osv läser jag inte ens! Sen så läser jag såklart mina vänners bloggar vilket jag tycker är jätteroligt =) Även folk som man känner lite så eller vet vem de är. Blir lite mer personligt om man känner personen ju.

Har ni några favoritbloggar? Vad tycker ni om det jag skrivit, har ni samma åsikt eller tycker ni helt annorlunda?

Oj nu blev detta ett ganska långt inlägg men ja. God natt på er ♥
Kommentarer

haha.. ovanligt att en tjej inte gillar erik..Hur kommer det sig?

Vilken är din favorit?

ja det stog så på tv 4 :)

» Nelly

sv; Aha okej! ja den är jätte bra :D

Kissies är ju roligast att läsa för hon är så patetisk haha;)Sv: okej=) är det kul ? jag går handel:P

kenza & foki helt klart

» Frida

jag håller med dig med det där som du skriver faktiskt. :) fin blogg du har :D

tack !

haha rabih var väl okey, men inte vinnarmaterial..vinnarmaterial är du tove, erik och calle.

jo det gjorde jag!:)

» CArin

Läser nästan bara blondinbellas blogg.. Tycker som du. Hon är en riktigt smart tjej som verkligen visar att hon har något innanför panbenet..Gillar att den är vardaglig,,, Man får lixom följa det mesta i hennes liov, inte bara lyx och glamor!Ha de fint

jag tycker om blondinbella mest, kanske för hon påminner mest om mig haha :D gillar att stå i centrum och synas, ambitiös (fast hon är väl 1000 gånger ambitiösare), målmedveten osv. Känns väldigt mogen! men jag håller med dig om att den blivit tråkligare med allt bok-snack och bara massa fikor..

Sov så gott!


Kom ihåg


Trackback