Betty boop

Sorry för min kassa uppdatering idag, men har inte riktigt haft nån idé vad jag ska skriva om. Idag var det i alla fall skola och tisdagar är inte min favvo. Håla i naturkunskapen men vi satt och jobbade i bibblan och när vi typ va färdiga skulle vi spela en omgång kort så kommer bibliotekarien där och skäller ut oss för att vi inte är tysta och spelar kort när vi inte har gjort något? Varför få skit för något som man inte gjort? Man blir ju bara förbannad ;o Engelska prov hade vi också, ingen aning om hur det gick. Första texten var svår men hoppas det gick hyffsat. :)

Vid fem stack vi till frisören, mamma blev mycket nöjd nu andra gången och jag fick typ tre till slingor där bak. Nu närmar sig klockan 23.00, var tar dagen vägen egentligen?! Alldeles för snabbt men snart helg igen ju. (y) Borde egentligen göra naturkunskaps arbetet lite men jag orkar inte just nu, skriver kanske lite då. Socialkunskap borde jag också hinna med och allt detta på 20 min. Mmh, lycka till..

Imorgon är jag inte hemma förens efter fyra så det blir dålig uppdatering på dagen i alla fall, men så är det när man går i skolan :P


Söta inneskor jag fick av mammi idag, passar perfekt för jag fryser alltid. Nej nu ska jag verkligen ta tag i läxorna. Ciao!
 Kommentarer

söta skor!

» Cajsa

lätt sak att göra för en trevlig tjej som dig.. :)

haha jo det skulle jag!:O haha

sv: haha nja inte så ;D

svar. awu jaa haha XD jag vågar itne ens ta det thihi XD

guu va söta då! :D


Kom ihåg


Trackback