Abcdefghijklmnopqrstuvwxyzåäö :)

Alltså fy vad varmt det är! Inne kan man ju helt ärligt dö av värme, ont i huvudet fick jag också. Jag gillar värme när det är sommarlov, man är ledig, är vid stranden eller badar någon annanstans eller är utomlands, men annars är det bara riktigt jobbigt när man sitter hemma och steks av värmen. Ut och sola kan jag inte heller. Och massor med plugg har man.

Näsa onsdag slutar skolan, jag kan inte tro det. Äntligen säger jag bara! Den sista terminen nu i 9;an var allt annat än lugn. Prov, läxor, inlämningar, redovisningar, arbete osv.

Denna veckan blir något lugnare (enligt mig borde vi inte alls ha några läxor eller nått eftersom att betygen ska vara satta imorgon eller på tisdag) men i samhälle har vi kvar en del.

Denna veckan ser i alla fall ut såhär: :)

måndag- vanlig skoldag med redovisning och massa sånt
tisdag- vanlig skoldag
onsdag- skolan, reunion med gamla klassen, avslutningsmiddag och sen björket :D den dagen kommer bli bäst hoppas vi.
torsdag- helt slut efter björket haha, men i skolan blir det bara film och städning så det är lugnt. Sen nattvandring, men vet inte hur jag ska göra med det än, eftersom att jag lovat hjälpa Klaudia i lokalen hela morgonen på fredag och vi kommer hem vid halv 6 efter nattvandringen. Får se hur jag gör med det.
fredag- lediga. Hjälpa Klaudia inför studenten. Klockan 2 går de ut och sen blir det fest! :)

Ondags, torsdag och fredag roliga dagar alltså.
Kommentarer
» frida

jag slutar också nian iår, herregud vad mycket det har varit denna sista terminen :o

Tack =) JAG KLARADE MARAN !! WII hehe

Hejsan,jag vill tipsa om ett superbra erbjudande! läs mer på mitt senaste inlägg eller bli medlem via den här länken direkt! http://www.freestreet.se/?r=4506 :)


Kom ihåg


Trackback