Tisdag

Tisdag. En helt okej dag. På morgonen var det fysik sen fördjupning och då gjorde jag mitt svenska prov och fick VG så det blir det i betyg nu, yes :)
Sen franska och sedan filma till svenskan i typ 2 timmar, det är sjukt vad lång tid det tar att filma en sån kort film.. Vi blev i alla fall färdiga idag, men vissa fattar visst inte att jag verkligen inte vill vara med på så mycket! Tycker det räcker bra med att jag är med i två scener, men tydligen inte. Så fick va med på massa mer, typiskt. Den ska lämnas in imorgon och sen visas upp för klassen på måndag, jag kommer dö. Never att den visas upp på avslutningen.

Jag borde plugga, fysik prov imorgon och det är riktigt tråkigt, håller på att somna varje gång jag öppnar boken haha. Så är det när man pluggar någonting man inte tycker om. Jag tycker att man borde få välja mer vilka ämnen man tycker är roligast. Som tex musik, kemi, fysik och alla dem där, jag vill inte ha det. Jag intresserar mig inte för sånt, så har mycket hellre tillexempel mer bild som jag gillar (:


jag måste sätta igång och plugga nu.Kommentarer

Kom ihåg


Trackback