Brand på väster, igen..

Hallo :D

Ohyeah äntligen fredag! Vad händer i helgen då? Själv ska jag bara ta det lugnt idag, imorgon blir det först filma till engelskan och svenskan, och sen på kvällen blir det fest hos Sofia, på söndag blir det bara plugg.

Idag började vi med bild klockan 10 och sen matte. Fick tillbaka proven vi gjorde igår och fick 18/25. Vg var 22, typiskt, så har sumpat mitt vg i matte nu. Ska kanske göra om provet, om man får det? Sen lunch och franska.
När jag skulle gå till pe valet hörde man Micke skrika "alla ska ut härifrån nu!" Då hade någon tydligen satt fyr på en toalett i åttornas korridor så det började brinna, det är något som händer på väster rätt ofta kan jag säga! :p Jag fattar mig ärligt inte på de människorna som gör det, aja. Ingen fick gå in igen, för det hade kommit ut någon giftig rök/gas så alla stod ute och sen fick vi sluta vid 13.15 :) Wiho. Brandkåren kom och även Polisen. Norra Skåne var inte sena med att ta bilder och anteckna de heller.

Stan efter skolan, letade efter klänning till avslutningen/ utklädningfotot, men hittade ingen. Här i Hlm finns det ju typ inget :/ Måste nog åka in till Kristianstad ändå.

Såg ni Eurovision igår? Mina favoriter är helt klart Norge och Azerbaijan, men Grekland och Turkiet är också bra!
Ska ni se det imorgon? Jag ska till Sofia, men kommer väl hinna se lite för mamma har bjudit hem en kompis och hennes son, så kan inte lämna han själv alla timmar :p

Lite långt inlägg, hoppas ni orkar läsa, men snart kommer mina favorit låtar just nu, dagens outfit och lite sånt upp.Kommentarer

Kom ihåg


Trackback