Basket

Idag var det först skola som vantligt, mega stressigt allting. Filmar både på svenskan och engelskan och det är typ omöjligt att hitta tider som passar alla och sånt. Jag är redan trött på det, fast vi inte ens börjat filma.
Efter skolan stack jag hem och åt och sen drog jag och Anja till väster för att spela basket :D Eller ja det var mest jag som spelade för den latmasken orkade inte haha.
Me like basket, det är faktiskt kul. Fast har träningsvärk nu, kula, kast med liten boll och springa på idrotten sen basket 2 timmar, men aja :)

Nu ska jag snart äta, igen. Ja så blir det när man har diabetes, äter typ hela tiden, sjukt jobbigt.
Sen blir det tv i nån timme och sen plugg. Nationella i fysik imorgon, men jag pallar inte bry mig så mycket om det. Kommer ändå inte fatta något. Jag fick VG på provet i samhälle, det är inte ofta jag får det av den läraren så jag är nöjd. Det kommer nog bli VG i betyg nu, super (y)
Musikprovet var svårt, men jag satsar bara på G.

Och btw så är den andra klänningen från nelly också slut nu! Liksom hallå? :(
Så det blir kanske Kristianstad och leta klänning på fredag.

Pusshaj!Kommentarer
» Nina

haha wipeout är bäst :D

Nationella i fysik var SJUKT SVÅRT! :O Jag vet, film är verkligen irriterande, när man måste anpassa sig till typ sju olika personers önskemål om när man ska va och sånt. ^^ Det låter supermysigt att kolla på klänningar :D <3


Kom ihåg


Trackback