Yesterday

Igår kom Violetta och Semir hit vid halv 4 tiden, jag satt såklart vid datan när det plingde på dörren, så fick stänga av den snabbt och springa in på mitt rum och byta om ^^

Men dagen var mycket trevlig. Jag och Semir satt och spelade kort i evigheter haha. Vi skulle se vem som vann flest gånger, och det var det han som gjorde, attans också. Det var tur inte skicklighet som du sa haha ;) Sen satt vi och snackade och massa sånt. Åt god middag som mamma hade lagat gjorde vi också.

Sen efter middagen var Violetta så mätt och ville röra sig så hon fick för sig att börja städa vårt hus. Dammade av en massa hyller i vardagsrummet och där stod det massvis med saker. Jag har typ inte städat och kollat vad där finns på evigheter! Massa småsaker som jag inte ville ha och hon tog hem några väldigt fulla kassar med olika saker. Så nu är där väldigt fint :D Sen gick hon även in och städade på mitt rum, tackar för det :) Städa är inte riktigt min grej, det finns mycket roligare saker att hitta på. Tycker ni om att städa?


fika time

jag lyckades fånga Semir på bild och det är minsann inte det lättaste ;D


Semir&Violetta. Btw så har Semir blivit sjukt lång ;o jag känner mig väldigt kort (aKommentarer
» emma

hur var din midsommar? (: ååh så gott med vattenmelon!

Jag tycker inte om att städa :P


Kom ihåg


Trackback