Pool bilderna

Nu kommer det lite bilder från i fredags då hela klassen var bjudna hem till Josefin för att bada i hennes pool, äta glass och så. Mamma skjutsade mig och Mollie till Stoby där hon bor vid 12 tiden. Det var inte så jättemånga som kom, men de som var där var jag, Mollie, Carolina, Amanda, Isabelle, Sassa, Jonna, Eleonor Victor, Oskar, Martin, Fridolf och Josefin såklart ;D Det regnade riktig mycket den dagen, men alla utom jag badade. Jag ville inte bli sjuk, om det skulle vara varmare och inte regnat skulle jag absolut badat för alla verkade ha väldigt kul. De badade typ i 1,5 timmar och sen efter gick alla in till Josefin, åt glass, snackade och hade allmänt trevligt. Kul att träffa er i klassen igen.

Enjoy the pics;


här badas det för fullt ;)sen tyckte Carolina att det blev för kallt så hon gick upp :P
sen hoppade alla bomben och jag fotade ofc (y)


'
haha Martin ;D

jag under paraply ^^
lite senare, inne hos Josefin


nu kommer några av Mollies bilder hon tog under vattnet, grym kamera det där!

Carolina

Oskar

Mollie

Victor

Martin

Isabelle


haha på bilden =)

tackar för en trevlig dag everybody :DKommentarer
» Lina

Du skulle ha badat gumman!!!Kram

ja visst är dem fina :Dvar gärna med i tävlingen jag la upp nu i mitt senaste inlägg :)

ne de är de värkligen inte

Jo jag måste nog hålla med där att Ronaldo är en riktig snygging, men hur snygg man än är så skulle jag inte betala 1 miljard : ) snygg bild tycker jag på Mollie under vattnet.

Kika gärna in på min blogg. http://Mennahs.blogg.se Den som kommer med den bästa/sötaste kommentaren kontaktar jag via E-post och den personen får som pris 150 kr presentkort på H&M. Glöm inte E-postadressen, lycka till !

Hej! :D Jag såg din kommentar i Kissies blogg att du undrade över vart Chanel-tröjan var ifrån. Länken till den tröjan finns på foki.blogg.se, om du bläddrar ner en bit. Hon skrev om den för ett par dagar sedan!Tänketee bara säga de så du vet! =)Coola bilder! Vilken kamera använde du??

Miimii: Jag vet inte om du har någon blogg, så svarar här istället. Hoppas du ser det sen :)

Tack så mycket, den sidan ska jag genast kolla in, för tröjan är riktigt fin!Tack så mycket! De bilderna jag tog fotade jag med min kamera "Sony Cybershot 12,1 megapixlar" och bilderna under vattnet tog min kompis. :)

vad kul med en hemma pool ;)Ska vi lägga till varann på bloglovin, när jag ändå söker nya bloggar att läsa? ;)


Kom ihåg


Trackback