slide show

Update från Cypern

Hejsan allihopa =)

Hoppas att allt är bra med er. Ledsen att jag inte uppdaterat bloggen innan, men vi kom ju hit igår och efter att inte alls sovit hela natten och sen åka hemifrån klockan 4 och lång resa ända hit till Cypern, var jag så sjukt trött igår Flygresan hit gick i alla fall bra och hotellet är superfint! Svenskt tangentbort finns det också (Y) Mer om igår berättar jag om när jag kommer hem och lägger upp massor av bilder.

Jag och mamma har det underbart här nere :) Cirka 35 grader på dagen och nu vid 12 på kvällen är det 24 och jag går bara i linne och kjol, hur skönt är inte det liksom? :D Eftersom vi var så trötta igår, så gick vi inte ner till stranden för att sola och bada, så idag var det första dagen. Stranden är jättefin och solen steker på riktigt mycket. Redan brännt mig, ajj då. Imorgon ska vi nog göra paus med havet, blir stan istället och sen de andra dagarna blir det riktigt mycket sol och bad.
Ikväll tog vi taxin in till Ayia Napa centrum, så många ungdomar har jag aldrig sett på ett och samma ställe. Nattklubbar och disko finns det överallt, men riktigt härlig stämning.

Nu tar snart data tiden slut, så jag måste gå. Hoppas ni har det bra i Sverige så hörs vi snart igen ♥Kommentarer

Kom ihåg


Trackback