slide show

Sista dagen på Cypern

Nu kommer det lite bilder från sista dagen på Cypern. Jag och mami vaknade som vanligt på morgonen, fast lite tidigare denna dagen eftersom vi skulle lämna in bagaget på hotellet och sen får man tillbaka det på flygplatsen i Malmö igen så man behöver inte alls dra med sig alla väskor till flygplatsen där på Cypern. Sånt har de på hotellet vi va på. Super bra ju! Så efter att vi hade ätit en sista frukust gick vi till rummet för att ta väskorna och sen checka vi in de på hotellet.

Bussen till flygplatsen gick inte förens 21.30 så vi hade en hel lång dag till :) Eftersom man var tvungen att checka ut från rimmet vid 12 (vad är det för dumma regler, när man är där ända till kvällen?) men aja i alla fall så fick vi ett annat rum och man betalde 20 euro vilket vi gjorde. Mycket bättre att ha ett rum hela dagen, och lättare med mina sprutor.

Sen blev det poolen hela dagen, massor av sol och bad.


Och på det nya rummet fanns det havsutsikt, yes ;)

Fin liten trädgård

Poolen som var härlig att plaska omkring i

Baaadar

Swin, swim

Har på mig min bikini från Puma :)


Haha

Fint, fint
'
Innan vi skulle åka hem åt jag och mamma på Fino Resturang :D

Mamma märkte en spindel som typ var bredvid mig och jag bara ahh, snälla ta bort den. Så kom en servitris och så frågade vi om hon kunde ta bort den, och hon sa att det var tur att vi sa till eftersom det växer väldigt mycket och blir håriga. Usch!

Sista bilden innan vi åkte hem. Sorry för lite mycket ego pics, men hade inget annat att ta på (a

Flygresan sen gick bra, sov lite och sen läste jag och vid halv 4 på morgonen landade vi i Malmö efter en HELT UNDERBAR vecka på Cypern. Riktigt kul var det och saknar värmen och allt :( Enda minuset var väl att det var så fruktansvärt dyrt och algerna i vattnet, men förutom det så en fantastisk resa ♥

Om ni har missat några bilder eller så kan ni alltid kolla i min kategori Cypern 09 där finns allt samlat =)
Kommentarer

Kom ihåg


Trackback