slide show

Plugg inför två prov imorgon..

Hej på er :)

Dagen har ägnats i skolan som vanligt, ganska slappt de första lektionerna med filmtittande på socialkunskapen och bokredovisningar på svenskan. Naturkunskapen jobbade vi på med formler och kemiska beteckningar vilket är sjukt tråkigt.

Nu efter skolan har jag ägnat mig åt plugg. Idrotts prov imorgon och det känns som om jag inte kan ett skit -.- Svårt & tråkigt är det.. Ska plugga ca 1 timme till på det nu, sen får det räcka och då måste jag plugga lite spanska, två prov imorgon ju och dessutom efter varandra. Först idrott och sen spanska, ja vi får se hur det går.

Tänkte mest uppdatera så att ni vet att jag lever hehe. De ringde från dataporten idag så nu vet jag vad det är med datan. Får tillbaka den redan imorgon, gissa om jag är glad :D Helgen kommer bli perfekt och med min laptop ännu bättre så från och med imorgon återgår uppdateringen till det normala. De tog bort något i datan så att man inte kan sätta den i viloläge längre utan att det endast går att stänga av på "stäng av" knappen. Gör inte mig något för jag gör ändå alltid det. Så allt går på cirka 880 kr tillsammans, dyrt tycker jag men det skulle kunna vara värre. Nu ska jag fortsätta plugga så ha det ♥



Kommentarer
» Neha

Kan man ens ha prov i Idrott?:S


Kom ihåg






Trackback