SP1b - nya klassen

Då var första dagen på gymnasiet avklarad. Igår kunde jag ju inte sova, va så himla nervös, men det var faktiskt inte så farligt som jag trodde. Vaknade vid 06.20 och då blev det upp och fixa sig och så.

8.15 var det uprop och sen gick vi till ett klassrum med klassföreståndarna och den nya klassen, är faktiskt nöjd med klassen tycker den verkar va väldigt bra och lärarna också. Det kommer säkert bli lite byten nu denna veckan för det är ju många som byter klass första veckan men det blir väl bra till slut (:

Jag hade visst glömt att välja individuellt val så jag och Emelie gjorde det efter skolan. Socialkunskap blev det för min del, kan väl bli rätt kul hoppas jag. Vårt schema är bara lite konstigt, men på fredagar 13.55, helt okej!

Denna veckan har vi special schema och morgon dagen ser ut såhär; 08.15-09.05 engelska test (för att veta vilken nivå vi ligger på) sen från 9.15-10.55 blir det bla datasalen efter det lunch och sen elevrådsinfo och sånt och dagen avslutas med ännu ett test, denna gången sv-test och så slutar vi 14.25. Två test på en dag, usch. Aja hoppas det går bra i alla fall.

Nu hade jag tänkt sova så hörs vi imorgon ♥

En liten bild från skolan idag, de andra gick inte att lägga in för mobilen hackar upp sig hela tiden, så fler kommer nog imorgon.
Kommentarer

Vad fint med det lockiga håret! och roligt att din klass verkade så bra! <3

sv: haha aa :)

jotack det är bara fint, hittar du på då +:)

KLICKA IN HÄR http://cloettas.blogg.se/2009/august/tavling-tavling-tavling-1.html !

för jag lottar ut ett asaballt hemligt paket!!! vinn det du, genom att delta ;)(TRYCK F5 OM DU INTE SER MIN SJUKT SNYGGA DESAJN!)

Jaha, vad kul! Ser att de kändes bra o börja gymnasiet, glad för dig.Btw, du har en fin bloggdesign!


Kom ihåg


Trackback