Inte igen..

Då har pappa fått ännu en hjärnblödning.. Och är lite förlamad :/ Hans syster kunde inte komma in i hans lägenhet eftersom han inte kunde gå upp och öppna dörren så brandkåren fick komma och öppna dörren och nu ligger han på sjukhuset igen. 2 blödningar på så kort tid, det är inte bra det. Tänk så blir det aldrig mer bra? :(

Sitter här och försöker plugga lite, men det går inte så bra. Hittar bara massor av roligare saker att göra som tex blogga haha. Men nu ska jag försöka ta tag i engelskan lite. Vi hörs senare,Kommentarer
» e

tack för det (: du fixar säkert engelskan nu ;) fastän det kanske inte är så roligt haha

nej så kul! det är faktist en massa bloggare som har någonting med polen och göra har jag märkt :P jätte coolt! Visst! jag älskar Polen, har bott här i sammanlagt 10 år nu.. så det är mitt hem! ord räcker inte att beskriva det! hihi. varifrån i Polen kommer din mamma? =)

men det är ju jätte kul! haha, ja visst. en massa shopping center :P haha! polen har en vacker sommar måste jag säga.. Så varmt och skönt!

som liten kunde jag polska, det var mitt första språk, hihi. men sen flyttade vi till tyskland och så började jag tala tyska i stället... nu är vi dock tillbaka i Polen och jag förstår en hel del, och kan säga ett par ord men har inte grundligt börja lära mig språket än. det vill jag nog göra. kan du polska då? =)

Stackars din pappa.. :/ hoppas verkligen allt ordnar sej.<333


Kom ihåg


Trackback