slide show

En fredagskväll på björket

Åh jag har nog aldrig sovit såhär länge innan, vaknade vid 13.10! Ojoj, men det behövdes verkligen. Gick inte och la mig förens efter 3 och somnade nog vid halv 4. Men nu är jag utvilad! =)

Igår kom jag och Cassandra till björket lite innan halv 11 och eftersom vi redan hade biljett så behövde vi bara stå i kön där man visar legitimation/pass. Så det gick lite snabbare. När vi kom in spelade de ungefär 2 vanliga låtar och sen var det dags för förbandet och det var bland det sämsta jag hört! Herregud inte alls min musiksmak, ville bara att de skulle sluta spela och dansa kunde man ju inte heller till den musiken, men vi gjorde i alla fall det bästa vi kunde haha ;)

Sen var det äntligen vanlig musik, bra sådan och vi dansade på. Det var riktigt kul. Efter ett tag kom Joddla med Siv in på scenen och alla blev som galna! Skrek Joddla, Joddla haha. Så var det en massa konstiga människor där också, massa raggare och sånt ;o Joddla spelade på ett tag och det blev många skratt. Sen vanlig musik resten av kvällen. En sak som jag mindre tycker om är att det finns så sjukt många jobbiga killar där som följer efter och vill dansa med en hela tiden, dom fattar visst lite trögt haha :D
Tack för en rolig kväll Cassandra :)


Detta hade jag på mig.


När Joddla kom in på scenenOhja så bra fotograf man är, så att inte ens ansiktet kommer med haha


Shake it!
Kommentarer

Tack själv för en jättetrevig kväll! <3


Kom ihåg


Trackback